Музика

Роксана изненадва меломаните с Новогодишен концерт

Ето че обичаната от цяла България изпълнителка не спира да изненадва феновете си. Макар само преди дни Роксана да представи “Kazna” в колаборация с Vanja Lakatoš, ето че малко след нея премиера ще направи и “Кралица” – ново музикално предложение от Роксана, което ще направи премиера в официалният ѝ YouTube канал.

Това далеч не е всичко което Роксана подготвя, защото на Коледа, хитовата изпълнителка ще представи новогодишен концерт с участието на много големи имена.

Информацията за това дойде лично от Facebook страницата на обичана изпълнителка.

“Очавайте моят Новогодишен Live Концерт, в който ще изпея едни от най-любимите си песни с много любов, само и единствено за Вас – моята публика! Винаги Роксана. Обичам ви!”

“Само на 25 декември 2020 година, в моят официален YouTube канал, очаквайте премиерата на моят Новогодишен Live Концерт със специалното участие на Деми Демиров, Алберто – краля на цигулката, Пайчос Груп и Джамбо Агушеви Орчестра.”

Феновете са в трепетно очакване и поздравяват Роксана, защото въпреки пандемията и странните времена в които живеем, тя не спира да ги изненадва с нови и нови неща.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »