БългарияКрасотаЛичности

Моника Валериева изненадва с отговори в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Моника Валериева е създател на най-предпочитаният бранд “Miss Monika Cosmetics”

След дългогодишна телевизионна пуза, ето че на екран видяхме и създателката на един от най-успешните козметични брандове в България и Европа, а именно невероятната Моника Валериева.

Създателката на “Miss Monika Cosmetics” се откроява със специфична красота и невероятна амбиция. Моника е една от най-красивите жени в Европа, а всичко около нея вълнува хората. Крававицата зад гърба си има редица интервюта, участия в предавания и риалитита, а всяка една нейна поява генерира и изключително висок рейтинг.

Такъв е случаят и с гостуването на Моника Валериева в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Водещият флиртуваше умело с гостенката и я разпитваше за всякакви теми. Бе обсъдена темата за връзката на Моника с популярният дизайнер Филип Плейн, както и широката аудитория научи колко предложения за брак е получавала родната красавица. Стана ясно и че е живяла една година в Доха, какро и причината поради която е приела исляма.

Темата с обира който преживя Моника Валериева също бе обсъден, както и стана ясно какво са откраднали от дома ѝ – бижута за около 400 000 лева, както и 100 000 евро кеш.

Моника бе облечена в елегантна и изключително сексапилна рокля на София Борисова, а за нейната визия, тя използва продуктите на бранда си “Miss Monika Cosmetics”.

Последвай “Miss Monika Cosmetics”

Instagram

Website

Последвай Моника Валериева

Instagram

Снимка: Цецо Мирчев за “Шоуто На Николаос Цитиридис”

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »