МузикаРекламаСъбития

SODOM: METAL TIME MACHINE

Времето, всички знаем, не се връща назад.

Но някои изживявания, набраздили с дълбоки следи емоционалната ни памет и написали легендарни страници в недотам дългата българска рок история, си заслужава… да се ВЪЗКРЕСЯТ!

И така, след три бурни десетилетия на възход и битки, на кризи и триумфи, на възторг и реализъм… „София Мюзик Ентърпрайсис“ реши да прелисти книгата назад – точно с 30 години. 

Да, точно така, тези луди хора са планирали да включат метълската машина на времето и да възпроизведат онази безумна, щура, гръмогласна и невероятна вечер, когато немците Sodom разтресоха стадион „Академик“ (и цялаСофия) с първия истински хевиметъл концерт в летоброенето на страната ни!  

Апокалиптичният юбилей ще се празнува под мотото THE METAL TIME MACHINE, като организаторите са се постарали колкото е възможно повече елементи да са максимално автентични спрямо митичния първообраз. Затова шоуто THE METAL TIME MACHINE ще се състои точно на същата дата – 15 септември – и ще взриви Парк център „Юнак“ (за съжаление стадион “Академик” не функционира). 

Лайнъпът е абсолютно същият, „както тогава“: момчетата от Crash, след това – „Ера“ и Милена и накрая – земетръсните германски хедлайнери Sodom!

Така няколко поколения български метъл фенове – бащи и майки и… техните слушащи рок, вече пораснали деца ще могат да споделят нещо наистина уникално. Онова усещане за сплотена общност, за метъл армия, която (дори косите да оредяват и побеляват) само става по-силна с годините…  

Очакваме ви!

БИЛЕТИ:

Билетите за концерта на SODOM на цени от 60 лв(правостоящи) и 70 лв (седящи) са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg

ВНИМАНИЕ!!! Първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат на промоционални цени – 50 лв(правостоящи) и 60 лв (седящи)!!!

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК – КУПИ БИЛЕТИ.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »