Астро с Николай Видьов

КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ДЕКЕМВРИ?

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ – 2020:

Последният месец от тази преломна година ще бъде интересен… Очаква ни доста значимо астрологическо събитие, което ще бележи начало на Новата Ера – Ерата на Водолей. Това е съвпадът между Юпитер и Сатурн. (двете най-големи планети в нашата Слънчева система), който поставя началото на нов – 200 годишен цикъл. След 21.12.2020 година властаващата стихия ще бъде въздухът. Това наистина е най-значимото и голямо събитие за века! Повече информация за „Царският съвпад“ ще предоставя малко след средата на месец декември.
Сега е редно да обърнем внимание и на по-дребните, но важни астрологически събития през последния месец на 2020:
Късно вечерта на 1 – ви декември, Меркурий ще смени своя знак, навлизайки в Стрелец, като ще остане там до 20.12.2020г. Меркурий се чувства непривично и не е добре поставен в този знак. Стрелец е знак, който не обича да анализира, а да действа. Понякога не умее да преценява добре възможността и дадения си ресурс и се „хвърля“ в някаква ситуация или действие без много да му мисли. Това е така, защото Стрелец се свързва с идеализма, вярата, целта. За него е важно да преследва целта си докрай и не обича да си губи времето с дребни детайли. Той гледа мащабно на нещата и обхаваща картината генерално. Меркурий е планетата на мисълта и словото, намирайки се в Стрелец тя ще ни накара да мислим по-мащабно, да реорганизираме целите и бъдещите си планове. Мисълта ще бъде по-позитивна, но същевременно ще изпускаме важни детайли, защото просто дребните неща няма да ни правят впечателение. Именно за това е добре да не бързаме и да обърнем внимание на всичко, особено що се отнася до нови проекти и важни решения. Хубаво е да съобразяваме какво говорим и по какъв начин поднасяме дадена информация, дори това да е истината!

На 14- ти декември ще станем свидетели на още едно затъмнение, но този път то ще бъде слънчево и в Стрелец. Този ден е опасен и е много важно няколко дни след него да не предприемаме нищо важно, да не стартираме нови начинания, да не подписваме важни документи, да не започваме нова работа и да не поемаме излишни рискове. Оста Близнаци – Стрелец е доста засегната в последните месеци… Лунните възли, които са кармични показатели също са в тези знаци. Нужно е да обмслим накъде се движим, защо го правим и дали сме в правилната посока.

Нептун образува напрегати аспекти към двата лунни възела, което не е отсега. През месец декември тези аспекти ще бъдат точни. Това е предпоставка за ескалация на заболявания, проблеми в здравната система и болниците. Бъдете внимателни и отговорни! Нептун е планетата на заблудите, на измамите и неяснотата, което само по себе си говори, че информацията, която ни се предоставя не е напълно автентична и тук са замесени задкулисни и тайни „игри“. Не вярвайте на всичко, което чувате и виждате, защото мъглата е по-гъста, отколкото си мислите…

На 15 – ти декември Венера също ще премине в Стрелец и ще остане там до 8 – ми януари 2021г. Тази нейна позиция ще носи повече ведрост и ентусиазъм в отношенията ни с другите. В любовта ще бъдем по-освободени и ще търсим повече лично пространство. Ентусиазирани и с желание за повече приключения ще имаме нужда от по-интересни преживявания. Ще бъдем по-откровени и истински в личните си взаимоотношения. Сега е моментът да изясним какво не е наред и кое не ни харесва, но е важно да се опитаме да го направим с дипломатичност, тъй като ще бъдем склонни да кажем неща, които могат да засегнат отсрещната страна. Моментът е добър за разрешаване на юридически казуси и проблеми. Удоволствие ще ни носят обучението, новата информация, пътуванията, езиците и всички дейности, свързани с пътувания и чужбина. Можем да вложим средства в реклама, обучение и допълнителни квалификации. Ще ни се иска да храчим повече, да получаваме и да даряваме скъпи и големи подаръци.
Всички планети се движат директно с изключение на Уран, който се намира в Телец и ще създава проблеми, неочаквани обрати и сътресения във финансовата сфера, икономиката и личните ни средства. Изисква се да бъдем по-отговорни и пресметливи, за да не останем неприятно изненадани.

На 21.12.2020 година ще се случи „Царският съвпад“ между Юпитер и Сатурн в знака на Водолея. Вече уточних, че ще предоставя допълнителна информация, тъй като това е много важна и обширна тема.

Марс все още се намира в Овен и е с напрегнати аспкети към Сатурн и Юпитер, а това носи голяма вероятност от напрежение в обществото, ескалация на недоволството, протести, прояви на насилие, дори военни действия, в някои частина света. В личен план е нужно да се стараем да бъдем по-спокойни и да търсим начин да изкараме агресията си навън без да нараним или обидим някого. Тази позиция на Марс ни дава повече увереност и смелост, но е важно да не преминаваме границата!

2020 година си отива за успокоение на много хора… Но имайте предвид, че 2021 година ще провери дали всеки от нас е научил уроците си! Влизаме в Нова Епоха, която изисква от нас високо съзнание, разбиране, равенство, снижаване на егото и възможност за бърза адаптация. Не мислете, че след като пандемията премине ще можем да си върнем досегашния начин на живот… Нищо вече няма да бъде същото! Това обаче не означава, че ще бъдем гладни и болни, а просто, че вибрацията, енергията и времето ще бъдат различни!


Желая ви светъл месец, изпълнен със здраве и добрина! 🙂

Николай Видьов

FB page – Astro N

Instagram page – mnastrology

nvidiov87@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »