Музика

“S.O.S” предстоящата премиера от Галин и Десита

Мегазвездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” – Галин, заедно с една от най-красивите и гласовити изпълнителки на “Alpha Music” – Десита, съвсем скоро ще представят съвместно парче.

Информацията за това дойде лично от профила на Галин, който може да се похвали че е един от най-обичаните и следвани изпълнители в социалните мрежи. Галин публикува тийзър към проекта, който съдейки по малкото видяно, говори само едно – очаква ни клип на световно ниво.

https://www.instagram.com/p/CHiKAwmH70F/?igshid=9759ix53wff8

Меломаните веднага засипаха любимеца си с много положителни коментари и не крият вълнението си от това, че съвсем скоро, техният любим изпълнител ще представи нов проект. Всъщност, неотдавна, Галин сподели отново в Instagram профила си, че е готов с цели осем песни.. Най-заклетите фенове споделиха в коментари, че искат любимецът им да пусне поне няколко песни дори и без клип, а той им отговори че е започнал заснемане на клипове и иска всичко да бъде изпипано до съвършенство. Все пак, Галин е изпълнител, който винаги предлага на почитателите си проекти, на най-високо ниво.

https://www.instagram.com/p/CHSTyTUn87e/?igshid=1elaqi9jbi436

Припомняме Ви, че Галин сподели в началото на година, че планираше да пусне своят първи муикален албум през месец март, но пандемията и обстановката около COVID-19, попречиха това да се случи. Е, предстои да разберем кога албумът ще бъде факт, а феновете са в тотална еуфория и нямат търпение да бъде обявен албумът за продажба.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »