Астро с Николай Видьов

АСТРОЛОГИЧЕН ПОГЛЕД КЪМ МЕСЕЦ НОЕМВРИ:

Предпоследният месец на 2020 година ще бъде изпълнен с доста събития. Очакват ни интересни, но и напрегнати моменти. Ситуацията, в която се намираме, изисква да бъдем по-отговорни, последователни и трезвомислещи. Планетарните взаимодействия и влияния ще бъдат предизивкателни, но ще ни дадат възможност да преосмилим и реорганизираме ежедневието и делата си.

От днес – 04.11.2020г. Меркурий възобновява своето директно движение. В момента той се намира във Везни и ще задвижи въпросите, свързани с отношенията и партньорствата. Хубаво е да изясним и разрешим някои проблеми в тези сфери. Могат да се заформят нови работни отношения, да изскочат интересни предложения. Важно е да заложим на дипломация и да бъдем готови и на някои друг компромис. Меркурий във Везни носи колебания в мисълта и решенията, за това е добре да се допитваме до нашите партньори и близки хора, да не се притесняваме да поискаме съвет или подкрепа. На 11.11.2020 Меркурий ще премине в Скорпион, което ще засили аналитичните способности, но и мнителността. Ще можем да се обърнем навътре към себе си, да помислим по-внимателно, съставяйки план за действие.

На 6 – ти ноември Меркурий ще образува напрегнат аспект със Сатурн, а това несъмнено ще доведе до забавяне в комуникацията, трудности, негативни мисли и нагласа при някои хора. Квадратурата между Меркурий и Сатурн може да създаде и проблеми при пътувания, обучение, както и неприятни моменти с близки хора от нашето обкръжение.

На 10 – ти ноември Венера и Марс ще застанат в точна опозиция и вероятността от проблеми в любовния живот нараства. Не изяснявайте отношенията си и бъдете по-смирени в дните от 10 до 14 ноември. Този аспект ще пречи на всички професионални взаимоотнишения. Не подписвайте важни договори и не стартирайте нови работни партньорства в този период.

На 14 – ти ноемрви Марс ще възобнови директното си движение. Досега претърпяхме доста забавяния и трудности, поради ретроградното му движение. Насъбра се и негативна енергия и скрита агресия, която може да излезе наяве и да създаде неприятни ситуации, в личен и глобален аспект. Все пак Марс се намира в Овен, а в този знак той е изключително мощен. Липса на търпение, толератност и избухливост са типични качества за Марс в Овен. Трябва да бъдем изключително предпазливи и да избягваме агресия и конфликти и то така чак до януари 2021г.
Хубавото е, че Меркурий и Марс вече се движат директно и можем да преминем към осъществяване на нашите планове, да стартираме нови дейности и проекти, да започнем нова работа. Марс в Овен ще носи сила и увереност на много от нас.

На 15- ти ноември ни очаква Новолуние в знака Скорпион. Новата Луна носи обновление и е показател за промени. Знакът Скорпион се свързва с транформация. Време е за нова посока и различна нагласа. В глобален аспект Новолунието също ще носи трансформативни промени, но за това ще ви предоставя повече информация съвсем скоро…

През този месец отново ще станем свидетели на съединение между Юпитер, Сатурн и Плутон. От една страна това е индикация за опасности, нови ограничения, трудни моменти, приемане на нови закони; пренареждане на играчите и властта, промени в държавните структури и начини на управление. Но Юпитер винаги носи вяра и израстване, разширение, смяна на мирогледа и поставяне на нови цели.

През ноември, планетата на илюзиите и заблудите – Нептун образува напрегнати аспекти към лунните възли. Заляти сме с безкрайно заблуждаваща информация и вече загубихме представа кое е истина и кое лъжа, в какво да вярваме и в какво не! При Нептун никога не се знае каква точно е истината и за това е изключително важно да се доверяваме на вътрешните си усещания, на интуицията си и на по-висшите сили! Нептун има отношение към инфекциите, болниците, към имунната система, а поставен лошо към лунните възли той несъмено ще носи трудни моменти: невъзможност здравната система да се справи със ситуацията, увеличаване на заболяванията и спад на колективния имунитет. Също така Нептун се свързва с психиката, с психосоматичните заболявания и ни прави по-уязвими. Много е важно да съумеем да запазим трезвата си мисъл, да не се поддаваме на психоатаките, за да съхраним психическото си здраве! Творческата енергия, духовността, вярата, заниманията с езотерика, медитация и йога са чудесни начини да се предпазим от това!

На 30-ти ноемрви ще станем свидетели на Лунно затъмнение в Близнаци. Това затъмнение ще засегне оста Близнаци – Стрелец. Това е оста на мисълта, комуникацията, информацията, пътуванията, вярата, целите, ценностите и мирогледа ни. Затъмненията обикновено носят особождаване, приключване на някакъв етап, а това е още едно доказателство, че вече нищо няма да бъде същото. Преминахме в Ново време, имаме нов начин на живот, трябва да започнем да се адаптираме, но и да търсим начин да стигнем до ИСТИНАТА, да я отсеем от лъжите и заблудите!
Затъмнението не е никак лек период, а в дните преди него и няколко седмици след това трябва да бъдем много внимателни, особено при пътувания! Нужно е да се оттървем от всичко, което ни пречи, независимо дали това са хора, връзки, мисловни модели, начин на живот и т.н. Живеем в несигурни времена, не е нужно сами да си създаваме още проблеми, блокирайки енергията си с негативни хора, нагласи и ситуации!

Малко преди края на месеца, Венера в Скорпион и Уран в Телец ще бъдат в нехармоничен аспект. Очакват се финансови сътресения и непредвидени ситуации. Бъдете отговорни към парите и ценностите си! Тази енергия вероятно ще създаде проблеми в банковите и валутните системи. Не е изключено и да се теглят нови държавни кредити, с цел справяне със ситуацията… От друга страна, Уран е дигатализация, като бавно, но сигурно започваме да преминаваме към електронната система за разплащания.

За другите, по-важни астрологически събития през месеца, своевременно ще предоставям информация.
Бъдете здрави и по-отговорни! 🙂 ✨💫

Николай Видьов
04.11.2020

FB page – Astro N

Instagram – mnastrology

Email – nvidiov87@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »