Музика

Ариа загатна за нова хитова колаборация

Мега звездата на поп-фолка – Ариа, загатна за нова хитова колаборация. Момичето за която цяла България говори, съвсем скоро ще изненада меломаните с чисто нов хит!

Точно така, Ариа е жената за която цяла България говори. Нейните видеа от клубни изяви са толкова гледани в социалните мрежи TikTok, Instagram и Facebook, колкото хитовете на нейни колежки, придружени от скъпи видеа. Да, Ариа е сензация каквато не е имало скоро в поп-фолка. Въпреки трудностите, въпреки пандемията от COVID-19, Ариа успя да стигне върха в поп-фолка за птрицателно време. Невероятният глас на изпълнителката в комбинация с нежната ѝ красота, помогнаха на Ариа да бъде номер едно в поп-фолка. А сега, към успешната комбинация добавете и невероятно шоу на клубни и концертни изяви. Какво получихме? Получихме новата мега звезда на поп-фолка – Ариа! Неслучайно нощните клубове водят битки, кой да покани певицата първи.. Ариа е най-желаният изпълнител за клубни изяви през лятото.

В социалната мрежа Instagram, Ариа хвърли бомбата, че скоро почитателите ѝ могат да очакват новият ѝ музикален проект. Тук вече става много интересно, защото проекта е колаборация!

Започнаха залаганията на феновете, с кого ли е новият проект на тяхната любимка. Преди известно време, Ариа сподели че има колаборация с нейн колега, но не издаде името му. Феновете залагаха че дуетната ѝ половинка може да е Фики, Галин, Борис Дали или Илиян. Е, можем само да предполагаме дали дуетната половинка на Ариа е с колега, защото припомняме ви, че в общ лайвчат, Ариа и Алисия споделиха че имат втора колаборация. След огромният успех на “Кой”, двете изпълнителки явно са в страхотни колегиални и приятелски отношения. Доказателство за това е именно и факта, че двете изпълнителки ще предатавят втоеият си дует.

Едно е сигурно – от Ариа може да очакваме само хитове и продукция на най-високо ниво! Разбира се, изненадите от нея тепърва предстоят, а нещо ни подсказва .че още нищо не сме видели..

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »