Астро с Николай ВидьовИнтересно

НОВОЛУНИЕТО Е ВЪЛШЕБЕН МОМЕНТ

ЖЕЛАНИЯ ПО НОВОЛУНИЕ:

На Новолуние можете да напишете своите най-съкровени желания, защото вероятността да се сбъднат е доста голяма. Новолунието е вълшебен момент, който поставя едно ново начало. Бих искал да ви предоставя повече информация как да формулирате и напишете своите желания. Всеки знак от зодиака се свързва с определените теми и сфери от нашия живот, а ето с кои е свързан знакът Везни:

Точният час е 21:32ч на 16-ти октомври. Желателно е желанията да се пишат до 8 астрономически часа след точния момент на Новолунието. В случай, че не успеете, то можете да го направите и през следващите 24 часа, тоест до 21:32ч на 17.10.2020г.
Темите, които са свързани със знака Везни са:
Партньорства, брак, връзки, професионални съдружия, умение за преговаряне, хармония, баланс, красота, изкуство, общуване, добра комуникация с другите, съдебни дела и процеси. Всякакъв вид консултантски и PR дейности, агенции за запознанства и събитийно-организационни дейности също са под знака Везни.
Всеки знак от зодиака се свързва и с определени части и органи на нашето физическо тяло. Везни има отношение към кръста, отделителната система, бъбреците, пикочните пътища. Можете да си пожелате излекуване или намиране на адекватна помощ.

Желателно е да напишете своите желания на бял лист, с червен химикал/молив. Пишете на спокойствие и в пълно уединение. Листа го дръжте близо до себе си, далеч от чужди погледи и енергии. Желанията може и да не се сбъднат в рамките на един лунен месец. Важно е да формулирате ясно и конкретно вашите желания, а те могат да бъдат до 10 на брой. Най-важното условие е ВЯРАТА, защото, за да се сбъдне дадено желание трябва да вибрирате на неговата честота, тоест да мислите положително!
Не пишете с отрицателни частици и в бъдеще време, тъй като Вселената не ги разпознава. Не споменавайте в желанията си други хора и не пишете за тях! Всеки има личен избор и свободна воля, а вие нямате никакво право да се намесвате в тях. Желанията трябва да касаят само вас! Можете да пишете чрез благодарствена форма или така, все едно желанията вече са реалност.
Примери: 1. “Благодаря, че имам прекрасна работа в сферата на изкуството и тя ме прави много щастлив!” 2. “Искам/желая съдебният процес, който ми предстои на… да премине успешно и да бъде в моя полза” 3. “Моля, да намеря подходящо лечение за моя здравословен проблем с бъбреците и да бъда успешно излекуван!”

Желая ви Вяра и Светлина! ✨

Николай Видьов


Facebook page – Astro N

Instagram- mnastrology

Email – nvdiov87@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »