Астро с Николай Видьов

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ – 14 октомври – 03 ноември:

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ
14 октомври – 03 ноември:

Планетата на мисълта, словото и комуникацията – Меркурий ще се движи ретроградно от 14 – ти октомври до 3 – ти ноември. Това е последният ретрогаден Меркурий за годината, а през този период той ще се движи през знака Скорпион. Този зодиакален знак притежава изключителна дълбочина, интерес към невидимото, мистицизма, окултизма. Скорпион се отличава със своята силна интуиция и дълбоките си аналитични способности. Ще имаме възможността да подредим мислите, плановете и приоритетите си, поглеждайки в дълбочина и достигайки до най-невидимите кътчета на нашите желания и душа. Меркурий в Скорпион ще носи силни прозрения и яснота по въпроси, на които досега не сме намирали отговор, стига да съумеем да се концентрираме и да чуем вътрешния си глас.
През периода е много възможно да се появят хора от миналото включително сексуални партньори с които имаме нещо недовършено. Можете да довършвате и всякакви неща, започнали в минал период, защото сега възможността да откриете нещо важно или да си изясните дадена ситуация е по-голяма. Меркурий ще забави всички дейности, свързани с комуникация, независимо дали тя протича на живо или онлайн. Бъдете предпазливи, защото са възможни объркване, грешки, неяснота.
В глобален аспект Скорпион има отношение към властта, управлението, обществените дела, банковите институции, пазителите на реда, престъпниците и тайните служби. През периода е възможно да се разрешат стари казуси или да излязат наяве скрити неща, но новите действия и начинания в тези сфери ще търпят неуспехи.
Този ретрогарден Меркурий ще засегне хората, които имат силен Меркурий в наталната си карта, родените с Меркурий в Скорпион, всички занимаващи се с преподаване, комуникация, журналистика, административни дейности, документи, банково дело; производителите на техника, автомобили и работещите в тези сфери. Освен това Меркурий в Скорпион противостои на Уран в Телец, а при такъв аспкет е много вероятно да се появят финансови проблеми, криза, фалити. В случая е доста възможно и затваряне на бизнеси, заради противоепидемичните мерки. В здравните заведения също могат да се образуват трудни ситуации, тъй като Скорпион се свързва и с медицината.
В метеорологичен план опозицията на Меркурий в Скорпион (вода) и Уран в Телец (земя) може да бъде предпоставка за силни валежи, бури, свлачища, прекъсване на електрозахранване и инциденти. Бъдете внимателни и следете прогнозата за времето преди да тръгнете на път!
Важно е през този период да не се стартират нови начинания, да не се подписват важни документи, да не започвате нова работа. Избягвайте тегленето на кредити, вземането и даването на пари на заем! Желателно е да не се сключват и нови застраховки, защото може да се окажат неефективни след време. Ако някое от тези неща е много належащо – бъдете изключително предпазливи и мислете! Купуването на автомобили и техника също не се препоръчва!
Периодът е подходящ за предсрочно и цялостно погасяване на кредити!
Бъдете търпеливи и проявявайте разбиране към другите, защото в общуването ще се появяват обърквания, изнервяне и заблуди. Не бъдете саркастични, избягвайте и негативните мисли, защото прекалената мнителност, която Скорпионът притежава може да доведе до параноични състояния. Ако пътувате проверявайте багажа и документите си, възможни са проблеми с трафик, закъснения на автобуси, влакове, самолети и т.н.
Това време е чудесно за анализ, осмисляне и подреждане на плановете ни; а също подготовка за изпити, преговор, писателска дейност. Дайте си малко почивка и се вслушвайте в интуицията си! Всички, които имат рожден ретрограден Меркурий няма да усещат неговото влияние по този начин, за тях периодът е по-благоприятен.

Пазете себе си и останалите! Бъдете здрави! 🙂

13.10.2020
Николай Видьов

FACEBOOK – Astro N

Instagram – mnastrology

Email- nvidiov87@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »