ЛичностиСъбития

Полицай с отличие за модел на 2020 г. от „Знаменитост на годината“

Тодор Николов стана модел на 2020 на бляскавата церемония „Знаменитост на годината“

Тодор Николов грабна приза в категория “Модел” на престижното събитие “Знаменитост на годината”. Красавецът работи като младши разузнавач в 6 РУ в град Пловдив.

Той е познат на всички с невероятния си външен вид, благодарение на който спечели “King of Fitness Tourism” през февруари тази година. Красивият полицай може да се похвали с цели две висши образования – бакалавър по икономика на търговията и магистратура по национална сигурност. Освен всичко това Тодор е и професионален кикбоксьор. Живял е няколко години в Америка, където е работил като каскадьор в холивудски продукции. През свободното си време Тодор обича да се занимава със спорт, като най-често избира фитнеса и футбола.

Криминалната полиция е основната му работа от вече три години. Той е в групата, която се бори с наркоразпространението в кварталите “Столипиново” и “Изгрев”. Тодор е заловил поредния наркодилър само преди няколко дни.

Както вече стана ясно, младши разузнавачът се справя еднакво добре както в работата си, така и в конкурсите за красота. Тодор е лице на марката “Inside Us”, като техен костюм бе и изборът му за тоалет на събитието.

“Знаменитост на годината” събра едни от най-уважаваните хора в България. Сред тях бяха Ники Кънчев, адв. Биляна Тончева, журналистът Антон Стефанов, Мис България 2017 Вероника Стефанова, доц. Милена Георгиева, Меги Савова, Цвети Разложка, Мариета Захариева и много други.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »