Музика

Силвестър Матеев – Силвър обявен за „Музикален продуцент“ на годината

За трета поредна година в елитно столично заведение снощи се проведе събитието „Знаменитост на годината“.

Организаторите на ивента, съвместно с фондация „Искам бебе“, отличават с призови статуетки най-заслужилите в своята си сфера светски личности за заслуги през изминалата година.

Целта на събитието е и с благотворителна цел. По време на церемонията се провежда благотворителен търг с предмети предоставени от наградените, средствата, от които биват дарявани на двойки с репродуктивни проблеми. Миналогодишното издание на проекта е и причина за двоен детски плач на семейство с над 8 неуспешни ин-витро процедури до този момент.

Силвестър Матеев – Силвър бе сред отличниците на вечерта, като заслужено получи наградата за „Музикален продуцент“ лично връчена му от Мис Свят България 2017 – Вероника Стефанова.

„Силвестър Матеев – Силвър е потомствен музикант и възпитаник на НМУ „Любомир Пипков“. Той завърша музикалното училище в София със специалност „кавал“. Свири на барабани, пее и стои, като композитор зад някой от най-големите хитове в родния музикален свят, като „ОFF:OFF“, „Да или не“, „Само за мен“, песни, които биват изпяти и от Галена и Тони Стораро, Криско и Фики.“ – бяха думите, с който започна бляскавото представяне на Силвър.

„През 2016-та година създава музикална компания „Fantasy Group Media“, която вече 4 години е конкурентно способна на останалите големи продуцентски компании в страната. Вече 4 години, успешно Силвестър Матеев изявява себе си, като продуцент, като от фирмата му едни от най-изявените лица са Мънки, Наси и Ева-Марти. Началото на своята кариера в лейбъла на Силвър поставят Румен Борилов и Меди, лица, които успешно вървят по свят път след силният си старт във FGM.“  – заключи водещият на събитието Илия Георгиев.

Личната вещ, която Силвестър Матеев дари на благотворителният търг беше мъжки накит с кръст от Йерусалим, сантиментална за него самия.

„Много се радвам, че съм тук и имам възможността да участвам в тази благородна кауза. Радвам се, че трудът ми е оценен, за един човек на изкуството това е най-важното нещо.“ – заяви Матеев при награждаването си.

„Силно вярвам, че след тази вечер, когато всички убединим душите и сърцата си, не толкова материалното ще подадем един общ сигнал към безкрайният абсолют и съм сигурен, че ще се родят животи.“ – развулнувано каза той.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »