Музика

Галена и Доника бурно аплодирани в клуб “The MOON”

Снимки: Павел Джунев / Dzhunev Photography за “Night Club The Moon”

По традиция, звездното присъствие в сряда вечер е запазената марка на най-доброто място за забавление, а именно клуб “The MOON”.

Верни на стила си, клуб “The MOON” успя да прикове вниманието към себе си. През целият месец септември, клубът предлагаше купони само най-големите и желани звезди на България.

А датата 23-ти септември, определено ще остане в съзнанието и в сърцата на всички хора, които посетиха “The MOON”.

Галена и Доника бяха звездни гости на топ клуба на Югозапада, а желаещите да се забавляват с най-добрата в поп-фолка и новата музикална надежда на жанра, бяха изключително много. Клубът се пръскаше по шевовете, а съвсем очаквано, Галена и Доника направиха незабравимо парти!

Първа на сцената излезе Галена, която успя да вдигне градуса на купона с тоталните си хитове.. Всъщност, то всяка песен на Галена е турбо хит, така че това не бе трудна задача. А феновете на звездата на фирма “Пайнер” от региона бяха повече от впечатлени от своята любимка.

Галена бе заложила на черна и стилна рокля, която бе съчетана с черни обувки. Певицата бе с коса на опашка, а се забавлява и се раздаде на голямата сцена от сърце. Така, както само тя умее..

Любимката на хиляди българи пя и танцува със свойте фенове, които останаха много очаровани от нея.

След това, Галена покани Доника на сцената на топ клуба на Югозапада, а публиката бурно ги аплодира. Двете изпяха тоталният хит “Куршум”, който е и дебютният сингъл на Доника.

След като двете изпяха “Куршум”, Доника остана на сцената да забавлява публиката с тоталните хитове на поп-фолка, а Галена се оттегли за кратка почивка, след което се качи при Доника и двете изпяха най-големите хитове на звездата на фирма “Пайнер”.

https://youtu.be/5mxO3YT9Yrc

Определено това парти ще се помни дълго, а феновете нямат търпение за следващата си среща с Галена и Доника.

Купоните в “The MOON” не спират, защото в събота вечер, Софи Маринова ще превзема сцената на любимият нощен клуб на цяла България.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »