БългарияКонцертиМузикаРекламаСъбития

Силно звездно присъствие и тази седмица в клуб “The MOON”

Новата седмица стартира ударно в най-популярната точка за забвление в Благоевград. Обичаният и предпочитан клуб “The MOON” се радва на изключително голяма популярност и е подготвил силно звездно присъствие за свойте посетители.

Сряда вечер е запазената марка на топ клуба на Югозапада, а голямата изненада е че не един, а цели двама изпълнители ще радват многобройните посетители на клуба. Константин и Меди обещават да направят мега яко парти и да бъде една незабравима сряда вечер. Ще направи премиера и дуетът им “Майната ти Св. Валентин”, който се превърна в един от тоталните хитове не само на поп-фолка, а и на годината.

В съботната вечер, звездата на “Hit Mix Music”, оследпителната Лорена ще подлуди всички, защото само при нея “Нощта гърми”. Лорена е “Жена за лудницата” и е точно “Като теб такава”. За глупостите си казва “Все ми е тая” и често е спрягана за “Аморална”. Разбира се, нейните участия нямат “Грозен край”, а в хитовият ѝ репертоар няма нито една “Грешка”. “Вредна” е за хейтърите, макар че и тях обича. Певицата ще направи едно незабравимо парти а пък ти, “Ако можеш” забрави вечерта, в която си бил на Лорена. Все пак не забравяй, че “Яка е жена ти”.

За доброто настроение ще се погрижи DJ Chiko, както и екипът на “The MOON”.

Побързайте и резервирайте местенца.. телефон: 0887 35 35 25

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »