Музика

ДесиСлава с шеметно участие в “The MOON”

Снимки: Павел Джунев / Dzhunev Photography за “Night Club The Moon”

Поредната съботна вечер, в която не липсваше звездно присъствие, се състоя в предпочитаното място в Югозападна България, а именно “Night Club The Moon”. Специален гост изпълнител бе ДесиСлава, првицата която е обичана от поколения българи и чийто талант е безмерен.

Вечерта бе отново на ниво, защото за доброто настроение на всички се бе погрижил екипа на топ клуба на Югозапада. Събота вечер е времето за купон и всеки иска най-доброто за себе си.. И по-добро от “Night Club The Moon” – няма. Студентите от Американският университет, както и тези на Югозападният, бяха избрали за своето забавление обичаният нощен клуб.

DJ CHIKO имаше нелеката задача да подгрее подобаващо многобройните посетители на топ клуба на Югозапада, за да може да се насладят на едно страхотно парти в компанията на ослепителната ДесиСлава.

А когато тя излезе и запя – всички насочиха телефоните да снимат своята любимка. ДесиСлава пя абсолютно на живо, както и демонстрира топ форма на сцената на най-големият клуб в Югозапада.

Снимките достигат до Вас, благодарение на Павел Джунев, който запечатва най-добрите моменти от всяко парти на клуба и създава шедьоври!

Феновете на ДесиСлава бяха очаровани както от нея, така и от обслужването и отношението на “The MOON”, защото то е на най-високо ниво. Студентите и хората от Югозапада са в еуфория, защото любимият им клуб ги радва цели два дни седмично с хитови изпълнители.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »