Личности

Мисис България д-р Полина Паньова избра любимата България за лятната си ваканция (Снимки)

Мисис България Полина Паньова носи България в сърцето си. Макар да се определя като гражданин на света, красавицата признава, че в гърдите й трепти неописуема любов към родината.

Тази година д-р Паньова избра за лятната си ваканцията курорта Елените. Със семейството си те се отдадоха на истински рекалс в реномирания хотел Royal Castle & Spa.

„Не знам защо българите все гледат към чужбина, при условие, че нашата страна е една от най-красивите в света и предлага изключителни условия за туризъм. Това съчетание на море и планина е изумително“, споделя емоционалната брюнетка.

Заедно с прекрасните си момчета, които иска да възпита в любов към България, направиха патриотична обиколка из страната, преминавайки през крепостта  Царевец във Велико Търново и се прехласнаха по красотите на стария Пловдив. Малчуганите били впечатлени и от музея на илюзиите.

Макар и на почивка, д-р Паньова отдели време за няколко работни и светски ангажимента. Тя се срещна с посланика на Украйна в България Виталий Москаленко, а поводът бе международният проект „Мост на културата-мост на дружбата“. Засне ослепителна фотосесия, беше жури на известен конкурс за красота, а след дни  се връща към ежедневието си на главен лекар на Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

През есента д-р Полина Паньова планира организирането на изложба, на която ще се съберат популярните личности от България и Украйна, подкрепили идеята „Мост на културата-мост на дружбата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »